Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΕΡΥΘΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ


Σημερινή ...: "Οι φωνές των βουλευτών ακούγονταν μέχρι το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.
Σκοπιμότητα βλέπουν Ζαχαρίας Κουλίας και συναγερμικοί βουλευτές. Μετά από τις εξηγήσεις του υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, χαμήλωσαν οι τόνοι.

Η λανθασμένη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κατά τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού, απασχόλησε την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής.
Ο Ζαχαρίας Κουλίας του ΔΗΚΟ και βουλευτές του ΔΗΣΥ διερωτήθηκαν κατά πόσο υπάρχει πολιτική σκοπιμόητα στην πρόχειρη και λανθασμένη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στη διάρκεια επίσημου εορτασμού στο στρατόπεδα Χρίστος Σαμάρας στην Αθαλάσσα
."

Μερικές φάλτσες νότες του περσινού Δεκεμβρίου αποτέλεσαν μείζον θέμα στη Βουλή της Κύπρου κατά τη χθεσινή ΣΥΝΕΔΡΙΑ της επιτροπής άμυνας. Οι άξιοι εκπρόσωποι του μουσικόφιλου λαού Κουλίας και Σαμψών που διαθέτουν υψηλής στάθμης μουσική -αλλά και ευρύτατη καλλιτεχνική- καλλιέργεια, ανακάλυψαν, υπέδειξαν και απέδειξαν πολιτικό δάκτυλο πίσω από μια φάλτσα -κατά αυτούς- εκτέλεση του ελληνικού εθνικού ύμνου.
Δράστης;; φανταράκια οργανοπαίκτες της στρατιωτικής μπάντας καθοδηγούμενα -εν αγνοία τους, τα δύσμοιρα- από μουσικές σειρήνες του ΑΚΕΛ.
ΑΞΙΟΣ ο καλλιτεχνικός μισθός σας κύριοι βολευταί!!

ΤΡΕΜΕ ΛΕΜΕΣΟΣ, ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!!!!

ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ Ή ...


Απίστευτο αλλά πολύ χαρακτηριστικό.
Στην πρώτη επίσημη τοποθέτηση τους μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του Βατοπεδίου, όλες οι μονές του Αγίου Ορους αναλαμβάνουν την υπεράπιση του «πνευματικού τους πατέρα» ηγούμενου Εφραιμ. Αιτία, ένα άρμα που ετοιμάζει το καρναβάλι του Δήμου Πάτρας με καρικατούρες των Εφραιμ –Ρουσσόπουλου-Βουλγαρακη.
Οι 20 μονές, αφού συνεδρίασαν απο κοινού, αποφάσισαν ομοφώνως να στείλουν επιστολή προς τον Δήμαρχο Πάτρας, Ανδρέα Φούρα, με την οποία του ζητούν να αποσύρει από καρναβάλι το άρμα. Η επιστολή εκφράζει το φόβο ότι με το σατιρισμο του Εφραίμ «διαπομπεύονται πνευματικαί αξίαι οι οποίες στηριξαν και στηρίζουν πνευματικώς τον Ελληνισμό»!!

Στο συγκεκριμένο άρμα, πέρα από τον Εφραιμ σατιρίζονται και οι πρώην υπουργοί Ρουσόπουλος-Βουλγαράκης για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Η επιστολή, την οποία υπογράφουν και οι 20 μονές του Αγιου Ορους, εμμέσως απειλεί με κινητοποίηση των θρησκευόμενων αγανακτισμένων πολιτών της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs σε επαφές που έγιναν με το Δήμο της Πάτρας τις προηγούμενες μέρες, οι μονές απείλησαν το καρναβάλι με ασφαλιστικα μέτρα!!

Σύνδεσμος http://www.tvxs.gr/v5242