Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

ΕΡΥΘΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ


Σημερινή ...: "Οι φωνές των βουλευτών ακούγονταν μέχρι το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.
Σκοπιμότητα βλέπουν Ζαχαρίας Κουλίας και συναγερμικοί βουλευτές. Μετά από τις εξηγήσεις του υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, χαμήλωσαν οι τόνοι.

Η λανθασμένη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κατά τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού, απασχόλησε την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής.
Ο Ζαχαρίας Κουλίας του ΔΗΚΟ και βουλευτές του ΔΗΣΥ διερωτήθηκαν κατά πόσο υπάρχει πολιτική σκοπιμόητα στην πρόχειρη και λανθασμένη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στη διάρκεια επίσημου εορτασμού στο στρατόπεδα Χρίστος Σαμάρας στην Αθαλάσσα
."

Μερικές φάλτσες νότες του περσινού Δεκεμβρίου αποτέλεσαν μείζον θέμα στη Βουλή της Κύπρου κατά τη χθεσινή ΣΥΝΕΔΡΙΑ της επιτροπής άμυνας. Οι άξιοι εκπρόσωποι του μουσικόφιλου λαού Κουλίας και Σαμψών που διαθέτουν υψηλής στάθμης μουσική -αλλά και ευρύτατη καλλιτεχνική- καλλιέργεια, ανακάλυψαν, υπέδειξαν και απέδειξαν πολιτικό δάκτυλο πίσω από μια φάλτσα -κατά αυτούς- εκτέλεση του ελληνικού εθνικού ύμνου.
Δράστης;; φανταράκια οργανοπαίκτες της στρατιωτικής μπάντας καθοδηγούμενα -εν αγνοία τους, τα δύσμοιρα- από μουσικές σειρήνες του ΑΚΕΛ.
ΑΞΙΟΣ ο καλλιτεχνικός μισθός σας κύριοι βολευταί!!

ΤΡΕΜΕ ΛΕΜΕΣΟΣ, ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΜΕΣΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο "ΕΘΝΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

για τον δακτυλο του κουλια.
τον εκαναν αντιναχτο
οι πατατες 20/2
Το υψηλο επιπεδο του''ανδρος'' σε ολο του το μεγαλειο. τα εβαλε ακομη και με τους δημοσιογραφους
της εφημεριδας του επαναγκες.