Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Ας διαμαρτυρηθούν οι νέοι ...


... Μού κάνει εντύπωση που είμαστε έτοιμοι να αναρωτηθούμε για το τι κάνουν οι μαθητές μας!

Χρειάστηκαν πάνω από 20 μέρες σφαγών του ισραηλινού κράτους, για να εκδηλώσουν στο χαμηλότατο επίπεδο συνειδητοποήσης του μακελειού οιγραφειοκράτες της ΟΕΛΜΕΚ την πονοψυχιάτους [ζητώντας και την άδεια του...Υπουργείου Π.Π.!!! Μα ακόμη κι ο Υπουργόςβρέθηκε 100 παρασάγγες έμπροσθέν τους, ανκρίνουμε από την όποια έμπρακτη βοήθειατης κυβέρνησης προ ημερών].

Ας είναι. Ας κάνουμε έστω ένα φαρισαϊκό μνημόσυνο στους σφαγέντεςπαλαιστίνιους. Κι ας μη βάλουμε -ΑΥΤΗ ΤΗΣΤΙΓΜΗ- ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥΣΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ! ΟΥΤΕΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΖΟΥΡΑ "ΚΑΛΟΣΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ-ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ",ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ "ΚΑΛΟΣΕΒΡΑΙΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ". ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΤΟΥΣ! και αυτοι ολοενα αυξανονται.
Συγγνώμη συνάδελφοι της πλειοψηφούσας καταστάσεως στην ΟΕΛΜΕΚ, αλλά δε σας βγαίνει και πολύ το διεθνιστικό σας τελευταία!

Με αγάπη, Γιώργος Μύαρης,[ψευδο]διεθνιστής,[ψευδο]φιλόλογος και[ψευδο]συνδικαλιστής...
16 Ιανουάριος 2009 11:56 μμ
Υ.Γ
Φίλοι, κάντε τον κόπο και δείτε τακαλούδια του ΠΟΙΕΙΝ [ www.poiein.gr ] . Απόπειρα ποιητικής ανίχνευσης και τεκμηρίωσηςγια τις σφαγές στη Γάζα.
Ιδίως ανάρτηση 06.1.09: http://www.poiein.gr/archives/date/2009/01/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: